Bestel hier eenvoudig de enveloppen!

Er bestaan veel verschillende soorten papier en dus ook veel verschillende soorten enveloppen. Denk aan verschillen in materiaal, maar ook in kleur. Wij hebben hierin een mooie selectie voor jullie gemaakt, waaruit jullie kunnen kiezen.

Onze enveloppen

Enveloppen hebben een vaste prijs per formaat. De witte enveloppen zien we als basis, deze zijn het goedkoopste. Gekleurde enveloppen zijn €0,04 duurder en de kraft enveloppen weer €0,06 duurder. Onderaan deze pagina zien jullie alle enveloppen en door erop te klikken, kunnen jullie ze gemakkelijk bestellen. Bestellen van enveloppen gaat ook gemakkelijk via het bestelveld van jullie geboortekaartje.

Zijn jullie op zoek een speciale envelop of een bepaalde kleur envelop die er niet tussenstaat? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden (benoem hierbij wel altijd de gewenste maat).

Een envelop afsluiten met een sluitzegel maakt het kaartje helemaal af. Ga naar onze pagina sluitzegels voor ons aanbod. Zijn jullie op zoek naar unieke postzegels voor op de enveloppen? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden. Postzegels kunnen in stijl van het geboortekaartje, met een foto of een leuke tekst!

Kenmerken

  • Vanaf 50 stuks te bestellen
  • Veel verschillende kleuren
  • Witte enveloppen zijn het voordeligst
  • Eventueel af te sluiten met een sluitzegel.


TIP (van een fanatieke moeder):
 Koop leuke (kraft) etiketten en schrijf hier de adressen vooraf al op. Een mooie afwisseling op al het schoonmaken en opruimen ;-). Wij hadden vooraf bedacht hier echt geen zin meer in te hebben zodra de baby er zou zijn. En achteraf waren we hier dus heel blij mee! Het enige wat jullie dan nog hoeven te doen, is deze op de enveloppen te plakken als deze samen met de kaartjes binnenkomen. Vooraf enveloppen bestellen kan natuurlijk ook altijd.

Vraag hier je custom postzegel aan.

Vul de velden zo compleet mogelijk in voor het beste resultaat.
Unieke_Ontwerpen

Unieke ontwerpen

Onze ontwerpers zijn uiteraard altijd op de hoogte van de laatste trends en updaten dagelijks de producten op onze website.

Gratis_Verzenden_02

Gratis verzending

Vanaf €50,- worden onze producten gratis geleverd in Nederland en België. Bij bestellingen onder de €50,- betalen jullie slechts €2,50 verzendkosten.

Gratis_Verzenden

Snelle levering

Door korte lijnen met onze leveranciers is een snelle levertijd altijd aan de orde.

Zelf_Ontwerpen

Ontwerp zelf

Mocht jullie eigen ontwerp in de editor niet naar wens zijn en/of willen jullie toch een kaartje helemaal op maat? Dan is dit ook mogelijk via onze ontwerpstudio.