Maak jullie kaartje af met een houten element!

Het ontwerpen van een uniek geboortekaartje, daar helpen we jullie maar al te graag bij! Met onze houten elementen geven jullie nét die extra luxe uitstraling aan het geboortekaartje. Jullie kunnen kiezen uit houten hartjes en sterretjes. Daarnaast hebben we ook houten witte knijpertjes in het assortiment.

Houten elementen

De houten elementen zijn zeer geschikt als een uniek, decoratief element voor op het geboortekaartje van jullie kindje(s). We hebben ins assortiment houten hartjes van 10 mm, houten hartjes van 20 mm en houten sterretjes van 20 mm. Bij de hartjes en sterretjes krijgen jullie plakkertjes geleverd en jullie dienen de items zelf op de kaartjes te bevestigen.
Ook hebben wij kleine witte houten knijpertjes in het assortiment. Hiermee kunnen jullie bijvoorbeeld een uitnodiging of een polaroid foto aan het kaartje bevestigen.

Mocht er geen bijpassend vormpje voor jullie tussenzitten, bekijk dan ook eens onze pagina polaroid foto. Misschien dat we op die manier tóch jullie kaartje uniek kunnen maken!

Kenmerken

  • Houten hartjes, sterretjes en knijpertjes
  • Per 25 stuks verpakt
  • Bij de houten vormpjes krijgen jullie een vel met plakkertjes
  • Zelf toevoegen aan het kaartje

Bestel hier gemakkelijk je houten elementen

Unieke_Ontwerpen

Unieke ontwerpen

Onze ontwerpers zijn uiteraard altijd op de hoogte van de laatste trends en updaten dagelijks de producten op onze website.

Gratis_Verzenden_02

Gratis verzending

Vanaf €50,- worden onze producten gratis geleverd in Nederland en België. Bij bestellingen onder de €50,- betalen jullie slechts €2,50 verzendkosten.

Gratis_Verzenden

Snelle levering

Door korte lijnen met onze leveranciers is een snelle levertijd altijd aan de orde.

Zelf_Ontwerpen

Ontwerp zelf

Mocht jullie eigen ontwerp in de editor niet naar wens zijn en/of willen jullie toch een kaartje helemaal op maat? Dan is dit ook mogelijk via onze ontwerpstudio.