Maak het kaartje compleet met een aparte foto op polaroid, van jullie lieve kindje(s).

Het versturen van een uniek geboortekaartje, daar helpen we jullie maar al te graag bij! Met een foto in polaroid-stijl geven jullie net die extra touch aan het geboortekaartje. De foto kunnen jullie los bij het kaartje voegen of bevestigen aan het kaartje met een knijpertje of paperclip. Als jullie echt zin hebben om te knutselen, zouden jullie de foto en het kaartje kunnen voorzien een gaatje en het aan elkaar kunnen maken met een touwtje of lintje. Wij hebben een aantal mooie en unieke ontwerpen voor jullie gemaakt, waaruit jullie kunnen kiezen en welke jullie kunnen aanvullen met jullie eigen tekst.

Polaroidfoto

Een foto in polaroid stijl is zeer geschikt als extra toevoeging aan een (minimalistisch) kaartje. Jullie kunnen helemaal zelf kiezen hoe jullie het willen. Apart bijvoegen (dit hebben wij destijds gedaan) of aan het geboortekaartje bevestigen. Dit kan met een knijpertje of paperclip (ook te verkrijgen bij ons), of ga thuis aan de knutsel met een touwtje of lintje.

Tip voor bevestigen met het touwtje of lintje. Koop touw of lint naar wens. Maak een gaatje in de foto en het geboortekaartje met een perforator en verbind de kaartjes aan elkaar door het lintje of touwtje er doorheen te halen en te knopen. Ook een leuk idee: maak alleen een kaartje in de foto. Draai het lintje of touwtje (een aantal keer) om het kaartje heen en maak de foto hier aan vast. Eventueel kunnen jullie er ook nog een veertje aan toevoegen. Dit doe je door het veertje tussen de knoop te leggen. Ook zouden jullie nog een kraaltje kunnen toevoegen aan de onderkant van het lintje of touwtje.
Wanneer jullie hulp krijgen bij het knopen, is het handig als jullie zelf het eerste kaartje afmaken. Dit als voorbeeld. De rest kan dan jullie voorbeeld volgen.

Mocht er geen bijpassend ontwerp voor jullie tussenzitten, dan maken we met alle plezier een custom foto in polaroid stijl voor jullie. Hier zitten wel ontwerpkosten aan verbonden.

Kenmerken

  • Per stuk te bestellen
  • Gedrukt op natuurkarton (mat) of sulfaatkarton (kleine glans)
  • Knijpertjes en paperclips erbij te bestellen
  • Tip: koop zelf touw.

Vraag hier je custom foto ontwerp aan.

Vul de velden zo compleet mogelijk in voor het beste resultaat.

Bestel hier gemakkelijk jouw polaroid foto

Unieke_Ontwerpen

Unieke ontwerpen

Onze ontwerpers zijn uiteraard altijd op de hoogte van de laatste trends en updaten dagelijks de producten op onze website.

Gratis_Verzenden_02

Gratis verzending

Vanaf €50,- worden onze producten gratis geleverd in Nederland en België. Bij bestellingen onder de €50,- betalen jullie slechts €2,50 verzendkosten.

Gratis_Verzenden

Snelle levering

Door korte lijnen met onze leveranciers is een snelle levertijd altijd aan de orde.

Zelf_Ontwerpen

Ontwerp zelf

Mocht jullie eigen ontwerp in de editor niet naar wens zijn en/of willen jullie toch een kaartje helemaal op maat? Dan is dit ook mogelijk via onze ontwerpstudio.