Maak het kaartje compleet met onze sluitzegels!

Met onze sluitzegels geven jullie nét die extra touch aan het sluiten van de enveloppen van jullie geboortekaartjes. Wij hebben een aantal mooie en unieke ontwerpen voor jullie gemaakt, waaruit jullie kunnen kiezen.

Onze sluitzegels

De geboorte sluitzegels zijn zeer geschikt als een decoratieve sluiting voor de enveloppen. We hebben een standaard aanbod aan sluitzegels, waaruit jullie een keuze kunnen maken.

Mocht er geen passend ontwerp voor jullie tussenzitten, dan maken we met alle plezier een custom sluitzegel! Jullie betalen dan over de gehele bestelling €5,- meer, dit zijn de ontwerpkosten + drukkosten.

Bekijk ons aanbod hieronder.

Kenmerken

  • Verpakt per 25 stuks
  • €7,50 per 25 stuks
  • Afname minimaal 50 stuks
  • Voorzien van stevige hechting
  • 40 mm diameter
  • Ander ontwerp?  +€5 ontwerpkosten/drukkosten

Vraag hier je custom sluitzegel ontwerp aan.

Vul de velden zo compleet mogelijk in voor het beste resultaat.
Unieke_Ontwerpen

Unieke ontwerpen

Onze ontwerpers zijn uiteraard altijd op de hoogte van de laatste trends en updaten dagelijks de producten op onze website.

Gratis_Verzenden_02

Gratis verzending

Vanaf €50,- worden onze producten gratis geleverd in Nederland en België. Bij bestellingen onder de €50,- betalen jullie slechts €2,50 verzendkosten.

Gratis_Verzenden

Snelle levering

Door korte lijnen met onze leveranciers is een snelle levertijd altijd aan de orde.

Zelf_Ontwerpen

Ontwerp zelf

Mocht jullie eigen ontwerp in de editor niet naar wens zijn en/of willen jullie toch een kaartje helemaal op maat? Dan is dit ook mogelijk via onze ontwerpstudio.