Maak jullie eigen geboortekaartjes op maat

Een geboortekaartje met de aankondiging en bekendmaking van de naam en geslacht van jullie kindje is natuurlijk een bijzonder moment. Jullie willen hiervoor een speciaal kaartje en deze het liefst zelf ontwerpen. Zo kunnen jullie het kaartje in jullie eigen stijl en naar eigen smaak ontwerpen. Dat is ook echt mogelijk en is helemaal niet ingewikkeld. Wij doen het voorwerk voor jullie en jullie kunnen zelf het ontwerp naar smaak aanpassen.

Unieke ontwerpen voor geboortekaartjes op maat

Wij hebben een groot aanbod aan unieke ontwerpen voor geboortekaartjes online. Willen jullie moderne geboortekaartjes op maat of toch liever een wat lieflijke stijl? Jullie kunt bij ons kiezen uit unieke ontwerpen. Kies voor stoere geboortekaartjes voor jongens of toch voor schattige geboortekaartjes voor meisjes. Deze kaartjes kunnen jullie vervolgens zelf naar eigen wens aanpassen. Jullie kunnen de kleuren wijzigen, het lettertype aanpassen en zo jullie perfecte geboortekaartje ontwikkelen. Lees gauw verder hoe jullie zelf een geboortekaartje op maat kunt ontwerpen.

Online editor

Wanneer jullie de kaartjes wilt aanpassen, hoeven jullie hier geen grafisch ontwerper voor te zijn. De kaartjes zijn eenvoudig aanpasbaar en iedereen kan deze eenvoudig zelf ontwerpen en zelf aanpassen. Jullie worden stap voor stap geholpen en binnen de kortste keren hebben jullie een uniek geboortekaartje volledig op maat. Jullie passen jullie geboortekaartje geheel naar wens en eigen smaak aan. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van het aanpassen van de achtergrond van het kaartje, het veranderen van de kleuren of kiezen voor een ander lettertype? Dit is allemaal mogelijk. Daarnaast kunnen jullie ook altijd zelf de tekst voor de kaart bepalen. Niet alleen de naam en het gewicht van de baby kunnen jullie op de kaart zetten, ook een klein versje of een informatie voor de kraamborrel of kraambezoek.

Geboortekaartjes op maat

Bijzondere ontwerpopties voor jullie geboortekaartje met goudfolie

Jullie hoeven niet naar een ontwerper te gaan voor hippe geboortekaartjes of geboortekaartjes op maat. Wij bieden namelijk unieke ontwerpopties. Kies bijvoorbeeld voor goudfolie geboortekaartjes. Jullie kunnen bijvoorbeeld de tekst of de afbeelding in goudfolie laten drukken. Zo geven jullie het geboortekaartje een stijlvolle en hippe uitstraling. Dit kunnen jullie eenvoudig aanpassen in jullie ontwerp van onze foliedruk geboortekaartjes pagina.

Natuurlijk kunnen jullie ook een kaartje ontwerpen bij ons voor de bekendmaking van het geslacht, de uitnodiging voor een kraamborrel of babyborrel of gewoon om een verjaardagskaart te maken. Bijvoorbeeld voor de eerste verjaardag van jullie kind. Geniet van de ruime opties qua ontwerpen en de eenvoudigheid van de online editor. In een handomdraai maken jullie de mooiste kaartjes voor bijzondere momenten online. Op zoek naar inspiratie? Bekijk onze Instagram!

Geboortekaartje Jip en Sofie
Geboortekaartje Rosa
hippe geboortekaartjes