Zo maak je unieke goudfolie geboortekaartjes online

De bekendmaking van de naam en het geslacht van jullie baby is een bijzonder moment en dit doen jullie het beste met een geboortekaartje. Dit kaartje is speciaal en jullie willen natuurlijk zelf bepalen hoe het kaartje eruitziet. Wij bieden een groot online aanbod aan geboortekaartjes op maat. Jullie kunnen deze zelf aanpassen naar wens en ook kiezen voor goudfoliedruk. Willen jullie het geboortekaartje extra speciaal maken? Maak dan prachtige kaartjes met goudfolie.

Goud, zilver of koper

Jullie kunnen het geboortekaartje met goudfolie, zilverfolie of koperfolie net wat extra speciaal maken. Dit geeft een hippe, stijlvolle en luxe uitstraling aan jullie kaart. Wij bieden de optie om gebruik te maken van goudfoliedruk, zilverfoliedruk en koperfoliedruk. Kies bijvoorbeeld voor een diepblauwe kaart en gebruik goudfolie, zilverfolie of koperfolie voor de letters. Zo hebben jullie een uniekegoud-, zilver- of koperlook. De koperlook is aan te raden voor geboortekaartjes voor meisjes. Jullie kunnen deze koperfolie kaartjes prachtig combineren met zacht roze of bijvoorbeeld mintgroen.

Naam in folie gedrukt

Jullie maken het geboortekaartje extra bijzonder met de naam van de baby in folie gedrukt. Jullie kunnen een prachtig goudfolie geboortekaartje maken met de letters in het goud. Via de online editor kunnen jullie het kaartje helemaal naar wens aanpassen en vervolgens de letters in goudfolie, zilverfolie of koperfolie laten drukken. Jullie kunnen blokletters kiezen, maar ook een zwierig en handgeschreven letters voor de goudfolie letters. Maak jullie geboortekaartje geheel naar wens met goudfolie dankzij de ruime mogelijkheid voor het ontwerpen.

Goudfolie geboortekaartjes

Stipjes en sterretjes

Het is mogelijk om bijvoorbeeld stipjes en sterretjes in het goud te laten drukken op de kaart. Jullie kunnen op deze manier eenvoudig een prachtige kaart ontwerpen. Kies voor een matte effe kleur of gekleurde achtergrond en plaats gouden stipjes of sterretjes van zilverfolie op de kaart. Jullie creëren zo een unieke en bijzondere kaart voor de bekendmaking van de geboorte van jullie zoon of dochter.

Goudfoliedruk is helemaal hip voor geboortekaartjes. Jullie kunnen een van onze ontwerpers vragen om goud, zilver of koperfolie te gebruiken op een geboortekaartje volledig op maat, maar jullie kunnen het ook gewoon zelf doen! Gebruik onze gemakkelijke online editor voor een professioneel resultaat. In een handomdraai maken jullie zelf een prachtig geboortekaartje met goudfolie voor jullie zoon of dochter. Op zoek naar inspiratie? Bekijk onze Instagram!