Hippe geboortekaartjes online creëren

Het nieuws van de geboorte van jullie zoon of dochter is belangrijk nieuws. Jullie willen dit nieuws natuurlijk zo snel mogelijk de wereld in brengen en op de juiste wijze. Wil je geen stoffig oud ontwerp voor het geboortekaartje van jullie zoon of dochter? Ontwerp dan eenvoudig en gemakkelijk zelf een hip geboortekaartje online. Kies uit een van onze unieke designs die jullie zelf kunt aanpassen naar smaak en wens.

Maak jullie eigen kaartje

Wij hebben het zware voorwerk al voor jullie gedaan. Wij bieden unieke en hippe ontwerpen voor geboortekaartjes aan. Dit betekent niet dat jullie deze simpelweg hoeft te kiezen, jullie kunnen deze geheel naar eigen smaak aanpassen. Jullie kunnen niet alleen de tekst aanpassen, maar ook de kleuren en elementen van het gehele ontwerp. Wij hebben de basis voor jullie gelegd en nu kunnen jullie zelf de kaart verfijnen. Zo kunnen jullie een eigen kaartje online creëren en besparen jullie een hoop ontwerpkosten.

Online editor tool

Jullie kiezen een hip ontwerp voor een geboortekaartje uit ons assortiment en kunt vervolgens klikken op maak hier uw eigen ontwerp, jullie worden vervolgens automatisch doorgestuurd naar de online editor tool. Hier hebben jullie de volledige vrijheid om het kaartje naar eigen smaak en wens aan te passen. Jullie pasen als eerste natuurlijk de naam aan, verder kunnen jullie de kleuren veranderen en een tekstje naar keuze toevoegen aan de kaart.

Bijzondere opties

Wij bieden niet zomaar geboortekaartjes aan. Jullie kunnen bij ons zelf originele geboortekaartjes ontwerpen en aanpassen. Jullie hebben namelijk ook uitgebreide bewerkopties. Kies bijvoorbeeld voor geboortekaartjes met goudfolie. Laat de letters van de naam bijvoorbeeld drukken in goud, zilver of koperfolie en plaats een mooie sterretjes, stipjes of verfspetters van goudfolie op het geboortekaartje. Willen jullie een natuurlijke uitstraling van de kaart? Dan kunnen jullie ook gebruik maken van houten elementen. Jullie maken een hip geboortekaartje met een houten hartje of een houten sterretje op de kaart, deze plakken jullie er later zelf op. De mogelijkheden voor het ontwerp zijn eindeloos en jullie maken binnen de kortste keren een uniek ontwerp. Als extraatje is het bij ons ook mogelijk om sluitzegels op maat te verkrijgen om de enveloppen af te sluiten. Ook kunnen jullie een polaroid foto laten maken en deze kunnen jullie bevestigen met een luxe paperclip aan het kaartje.

Vergeet ook niet om een uitnodiging voor de kraamborrel toe te voegen aan het geboortekaartje. Zo weet iedereen wanneer hij of zij welkom is om kennis te maken met de kleine. Niet alleen kunnen jullie bij ons geboortekaartjes op maat maken, ook kunnen jullie onze designs en ontwerptools gebruiken voor het maken van een hippe verjaardagskaart of uitnodiging voor een verjaardag. Laat jullie creativiteit de vrije loop en geniet van ons grote aanbod aan hippe en originele geboortekaartjes. Pas zelf de kaartjes naar eigen smaak en wens aan, voeg unieke eigenschappen toe en creëer een geboortekaartje op maat. Op zoek naar inspiratie? Bekijk onze Instagram!

Hippe geboortekaartjes