Liever een kaartje op maat laten ontwerpen?

Onze professionele designers creëren een ontwerp dat precies aansluit bij wat jij voor ogen had. Naast geboortekaartjes kun je ook het kaartje voor de babyshower of de kraamborrel door ons op maat laten ontwerpen, alles is mogelijk!
Heb je vragen over onze ontwerpstudio?

Een geboortekaartje om trots op te zijn!

Een geboortekaartje moet uniek en eigen voelen. Het moet bij jullie passen en vooral bij jullie kleintje(s). Het ontwerpen van hippe geboortekaartjes: daar hebben we voor jullie het voorwerk in gedaan. Het uiteindelijke ontwerp: daar kunnen jullie zelf mee aan de slag! In ons aanbod van geboortekaartjes tref je verschillende soorten kaartjes aan, van kaartjes met goudfolie tot aan simpele zwart-wit kaartjes. Vrijwel alles is mogelijk!

Mochten jullie vragen hebben over ons aanbod aan hippe geboortekaartjes, enveloppen en extra’s, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Hebben jullie liever een kaartje helemaal op maat? Dan ontwerpen we deze speciaal voor jullie in onze ontwerpstudio.

The Happy Hippo ontwerpstudio!

Laat jullie geboortekaartje op maat ontwerpen door onze ontwerpstudio. Onze professionele designers creëren een ontwerp dat precies aansluit bij wat jullie voor ogen hebben. Naast geboortekaartjes kunnen jullie ook het kaartje voor de kraamborrel, een label, sluitzegels en een polaroid foto door ons op maat laten ontwerpen. Kort gezegd, alles is mogelijk! In allerlei verschillende soorten en maten ?

Hebben jullie vragen over onze ontwerpstudio? Mail dan naar studio@the-happyhippo.nl

Unieke_Ontwerpen

Unieke ontwerpen

Onze ontwerpers zijn uiteraard altijd op de hoogte van de laatste trends en updaten dagelijks de producten op onze website.

Gratis_Verzenden_02

Gratis verzending

Onze producten worden gratis geleverd in Nederland en België.

Zelf_Ontwerpen

Ontwerp zelf

Zelf je gekozen ontwerp helemaal naar wens aanpassen of zelfs een eigen ontwerp maken? Alles is mogelijk!

Gratis_Verzenden

Snelle levering

Door korte lijnen met onze leveranciers is een snelle levertijd altijd aan de orde.