Geboortekaartje tweeling/meerling.

Hieronder zien jullie onze leuke ontwerpen van geboortekaartjes voor een tweeling of meerling. Waneer jullie extra items willen toevoegen aan het kaartje, kunnen jullie die inzien en bestellen onder extra’s. Denk hierbij aan houten elementen, sluitzegels, uitnodigingen voor de kraamborrel en/of een polaroid foto. Natuurlijk verkopen wij ook verschillende kleuren enveloppen. Liever een kaartje met foliedruk? Dit kan! Ga naar de pagina foliedruk of laat een kaartje op maat ontwerpen via de ontwerpstudio.

Geboortekaartje tweeling/meerling.

Unieke geboortekaartjes voor een jongen vind je bij The Happy Hippo in allerlei verschillende soorten, maten en stijlen. Alle geboortekaartjes die je op onze website ziet zijn ontworpen door onze eigen designers. Laat je verrassen door hippe en originele geboortekaartjes die niemand anders aanbied.

Zelf ontwerpen.

Bij The Happy Hippo kunnen jullie eventueel ook zelf jullie geboortekaartjes ontwerpen. Je kunt bijvoorbeeld een bestaand kaartje aanpassen, helemaal naar jullie wensen. Begin je liever blanco? Dan is dat uiteraard geen probleem, blanco kaartjes kun je vinden op de pagina ‘kaartjes’. Heb je liever een ontwerp op maat? Neem dan contact op met onze ontwerpstudio.

Bijpassende enveloppen.

Er bestaan veel verschillende soorten papier en dus ook veel verschillende soorten enveloppen. Denk aan verschillen in materiaal, maar ook in kleur. Wij hebben hierin een mooie selectie voor jullie gemaakt, waaruit jullie kunnen kiezen. Zijn jullie op zoek een speciale envelop of een bepaalde kleur envelop die er niet tussenstaat? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden (benoem hierbij wel altijd de gewenste maat).

Kaartjes op maat.

Een geboortekaartje moet uniek en eigen voelen. Het moet bij jullie passen en vooral bij jullie kleintje(s). Het ontwerpen: daar hebben we voor jullie het voorwerk in gedaan. Het uiteindelijke ontwerp gekozen door jullie: daar kunnen jullie zelf mee aan de slag! Mochten jullie vragen hebben over ons aanbod aan kaartjes, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Hebben jullie liever een kaartje helemaal op maat? Dan ontwerpen we deze speciaal voor jullie in onze ontwerpstudio. Meer inspiratie? Bekijk onze Instagram.