Herroepingsrecht

Retourneren en garantie.

Er zijn verschillende handelswijzes, afhankelijk van welk product u koopt.

Retourneren van onze standaardproducten.

Onderstaande geldt enkel op standaard producten zoals: Sluitzegels, Babyshower invulkaartjes, Geboorte posters, Geboorte borden en bekendmaking kaartjes. (Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten welke op maat gemaakt zijn).

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@the-happyhippo.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Retourneren van maatwerk producten.

Onderstaande geldt op alle geboortekaartjes en andereproducten die op maat gemaakt zijn.

“Producten die u via onze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificaties gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

Eigen verantwoordelijkheid.

Wij van The Happy Hippo zijn niet verantwoordelijk voor eigen gemaakte aanpassingen op onze producten. Hierbij doelen we op zelf ingevulde zaken als voor- en achternaam, geboortedatum, adresgegevens etc.

Eigen verantwoordelijkheid.

Wij van The Happy Hippo bieden u een 100% klanttevredenheid. Bent u niet tevreden met uw aankoop? Neem dan contact met ons op, dan zoeken we altijd naar een gepaste oplossing.