The Happy Hippo

Hoe het allemaal begon...

Even voorstellen. Ik ben Marilisa: Verpleegkundige, moeder van Frenkie en de vriendin van een grafisch ontwerper.

Het idee voor het starten van The Happy Hippo is ontstaan in 2019, tijdens de zwangerschap van ons zoontje Frenkie. De grootste vraag van iedereen was steeds: ‘Hoe gaan jullie het doen met jullie geboortekaartje? Gaat Davey dit ontwerpen of 1 van zijn collega’s’?’. Collega dacht ik dan? ‘Nee, Davey en ik samen’, zei ik dan trots. ‘Succes….’ kreeg ik dan te horen van de meesten. Ook Davey zelf had zijn twijfels of dit ons samen ging lukken. Beiden hadden we hele duidelijke ideeën, hij was benieuwd of we hier samen uit gingen komen.

Op een mooie zomerse avond tijdens onze vakantie in Portugal, pakte hij zijn laptop erbij en gingen we aan de slag. Dit ging als vanzelf! Ik opperde mijn (iets wat kritische) ideeën en Davey maakte hier in een korte tijd precies van wat we beiden voor ogen hadden. Hier kwam het idee: hier zouden we iets mee moeten doen.

Omdat de zwangerschap de nodige aandacht vroeg, heb ik het idee naast me neer gelegd. Ik wist ook eerlijk gezegd niet waar te starten. Mijn partner was echter zo razend enthousiast, dat hij begonnen is met de opzet. Bij The Happy Hippo werd een mooi logo gemaakt en door de vragen die hij mij stelde vormde hij voor mij een concept idee. Door ons ontworpen kaartjes, die men met een editor kan aanvullen en aanpassen naar eigen wens. Precies wat we tegenwoordig allemaal willen: zelf doen! En dan gelijk het gewenste resultaat kunnen zien. 🙂

Marilisa

De kaartjes zijn, net als ons eigen geboortekaartje voor onze zoon, bedacht door mij en ontworpen door mijn partner. Onze geboortekaartjes zijn divers: stoer, lief, modern, strak, origineel…. Voor ieder wat wils! De editor maakt het uniek. Hoezo het lettertype gebruiken wat wij hebben bedacht bij een kaartje? Dit is wat wij in ons hoofd hebben dat mooi is, maar misschien verzinnen jullie er wel iets veel mooiers bij, waardoor het precies jullie unieke en originele kaartje wordt wat jullie voor ogen hadden voor jullie kindje(s). Het scheelt zo ook nog eens ontzettend veel ontwerpkosten, die je normaal betaald voor een uniek kaartje op maat.

Kijk rond, probeer, ontwerp! Hopelijk zit er iets moois voor jullie bij.
Voor vragen en opmerkingen sta ik altijd open. Stuur een berichtje via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@the-happyhippo.nl
Ik probeer alles met liefde, zorgvuldigheid en zo snel als mogelijk te beantwoorden!

Liefs, Marilisa

Kijk ook eens op onze instagram: @thehappyhipponl