UITLEG PRIJZEN GEBOORTEKAARTJES

Wat zijn staffelprijzen?

Een staffel is een manier van beprijzing, waarbij de prijs per artikel wordt bepaald, aan de hand van de hoeveelheid in afname. Hoe meer kaartjes de klant koopt, hoe lager de prijs per item. Je ziet dan de volgende opdeling:
– 50 t/m 74 is het duurste
– 75 t/m 99 is middelmatig qua prijs
– 100 en meer is het goedkoopste

Waarom wij geen gebruik maken van staffelprijzen.

Wij hebben onze prijzen zo mooi weg kunnen zetten, dat we over het algemeen goedkoper zijn dan andere aanbieders. Bij andere aanbieders zullen jullie staffelprijzen tegenkomen. Bij ons is dit niet. Wij willen even ‘goedkoop’ zijn voor ouders die minder kaartjes willen bestellen, als voor ouders die wel over de 100 kaarten willen bestellen. Nu is goedkoop niet perse altijd goed, want is bij goedkoop de kwaliteit ook goed? Wij garanderen jullie én een mooie prijs én een mooi resultaat. Het is een bewuste keuze geweest om ons niet aan te sluiten bij een groot platform voor geboortekaartjes. Maar wij zijn op zoek gegaan naar de juiste leveranciers, die altijd goede kwaliteit leveren en waar wij zelf ook achter staan. Wij checken alle geboortekaartjes eerst zelf, voordat ze naar jullie worden verstuurd. Dit kan dus zorgen voor een dagje langer qua verzendtijd, maar wel het beste resultaat en waar voor jullie geld.

Waarom bestellen vanaf 50 stuks, bij geboortekaartjes?

Het laten drukken van geboortekaartjes onder de 50 stuks is voor ons (voor de prijs waarvoor we het op de site bieden) niet haalbaar. Kort door de bocht: de drukkosten zijn dan hoger, dan wat wij van jullie voor de kaartjes ontvangen. Daarom hebben wij het minimum bij geboortekaartjes op 50 stuks gezet. Willen jullie minder dan 50 stuks afnemen? Dit kan natuurlijk altijd. Dan betalen jullie iets meer per kaartje. Dit is alleen mogelijk op aanvraag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via de ontwerpstudio.

Wat zijn de prijzen voor de kaartjes?

De linkse prijs is voor de goedkopere papiersoorten (Natuurkarton, Sulfaatkarton & Biotop Naturel). De rechtse prijs is voor de duurdere papiersoorten (Old Mill, Tintoretto, Acquerello en Metallic).

A6 €1,75 & €2,05
Vierkant  €1,85 & €2,15
Din Lang €1,95 & €2,25
Klap A6 €2,15 & €2,55
Klap Vierkant €2,25 & €2,65
Klap Din Lang €2,35 & €2,75

A6 FOLIEDRUK enkelzijdig/voorkant kaartje €2,55 & €2,85
Vierkant FOLIEDRUK enkelzijdig/voorkant kaartje €2,65 & €2,95
Din Lang FOLIEDRUK enkelzijdig/voorkant kaartje €2,75 & €3,05
Klap A6 FOLIEDRUK enkelzijdig/voorkant kaartje €2,95 & €3,35
Klap Vierkant FOLIEDRUK enkelzijdig/voorkant kaartje €3,05 & €3,45
Klap Din Lang FOLIEDRUK enkelzijdig/voorkant kaartje €3,15 & €3,55

Dubbelzijdige foliedruk kan ook, wel alleen op aanvraag.

Jullie zien dubbelzijdige foliedruk niet standaard op de site staan, dit klopt. Hebben jullie een mooi kaartje gezien/ontworpen en willen jullie dit kaartje met een dubbelzijdige foliedruk. Dit kan! Neem eventjes contact op ons! Wanneer jullie een gewoon kaartje zonder foliedruk hebben gezien en jullie willen hier op beiden kanten foliedruk op aanbrengen, dan komt er €1,30 op de kaartprijs bij. Wanneer jullie een enkelzijdig foliedrukkaartje hebben gezien en jullie willen op dit kaartje niet alleen op de voorkant, maar ook op de achterkant een foliedruk, dan komt hier €0,50 boven op de prijs. Neem contact op via de ontwerpstudio. Wanneer jullie een kaartje uit de shop willen aanpassen naar beiderzijds foliedruk, zitten hier geen ontwerpkosten aan verbonden. Wanneer jullie een kaartje volledig op maat willen laten maken, uiteraard wel!