UITLEG PROEFBUNDEL EN PROEFDRUK

Een proefdruk is erg kostbaar. Voor 1 proefdruk, moet een heel groot vel papier bij de drukkerij ‘verspild’ worden. Dat ene proefdrukje moet verzonden worden van de drukkerij naar ons en van ons naar jullie als klant. Daarom hebben wij er voor gekozen niet standaard een proefdruk te leveren, wij vinden materiaal verspilling erg zonde en denken ook graag een beetje aan het milieu.

Het is in principe niet nodig om een proefdruk aan te vragen. Kaartjes die jullie ontwerpen (dit kunnen er oneindig veel zijn), worden opgeslagen in jullie account. Dit is jullie digitale proefdruk. Wij kunnen vervolgens met jullie meedenken op welk papier jullie digitale proefdruk het mooiste uit zal komen. Ook kunnen jullie de pagina papiersoorten bezoeken, hier staat uitgebreide uitleg en hulp bij de keuze van het juiste papier.

Mochten jullie nou echt blijven twijfelen tussen bepaalde papiersoorten, kunnen we voor jullie een bundeltje maken van bepaalde papiersoorten. Geef ons door welke papiersoorten jullie willen vergelijken en dan sturen wij dit tegen enkel verzendkosten naar jullie toe. We hebben ook een kaartje waar een foliedruk van goud op is gedrukt.

Willen jullie van een bepaald kaartje uit onze webshop toch een proefdruk ontvangen? Dan kan dit uiteraard wel. Geef aan ons door van welk kaartje (of kaartjes) jullie een proefdruk willen ontvangen en op welk papier. Wij vragen deze proefdrukken voor jullie aan en zullen jullie daarna informeren over de drukkosten en de verzendkosten. Een gewoon kaartje, in welk formaat dan ook, is rond de €4,- per proefdruk. Foliedruk kaartjes zijn heel duur om een proefdruk van te laten maken. Dit kost ons €12,50. Jullie kunnen een foliedruk ontwerp ook ‘zonder’ folie laten drukken als proefdruk, dan zijn ze gewoon €4. We pakken voor de proefdruk dan een kleur die tegen goud, zilver of koper aan ligt.

Neem eventjes contact met ons op over 1 van bovenstaande dingen, wij regelen dit graag voor jullie.

VRAAG HIER EEN PROEFBUNDEL OF PROEFDRUK AAN

The Happy Hippo ontwerpstudio!

Laat jullie geboortekaartje op maat ontwerpen door onze ontwerpstudio. Onze professionele designers creëren een ontwerp dat precies aansluit bij wat jullie voor ogen had. Naast geboortekaartjes kunnen jullie ook het kaartje voor de kraamborrel, een label, sluitzegels en een polaroid foto door ons op maat laten ontwerpen. Daarom is alles mogelijk! ?

Hebben jullie vragen over onze ontwerpstudio? Mail dan naar studio@the-happyhippo.nl

hippe geboortekaartjes
hippe geboortekaartjes
hippe geboortekaartjes
Unieke_Ontwerpen

Unieke ontwerpen

Onze ontwerpers zijn uiteraard altijd op de hoogte van de laatste trends en updaten dagelijks de producten op onze website.

Gratis_Verzenden_02

Gratis verzending

Onze producten worden gratis geleverd in Nederland en België.

Zelf_Ontwerpen

Ontwerp zelf

Zelf je gekozen ontwerp helemaal naar wens aanpassen of zelfs een eigen ontwerp maken? Alles is mogelijk!

Gratis_Verzenden

Snelle levering

Door korte lijnen met onze leveranciers is een snelle levertijd altijd aan de orde.