THE HAPPY HIPPO

DE ROUTE NAAR JULLIE PERFECTE KAARTJE

STAP 1

Maak een account aan of log in als je al een account hebt. Het aanmaken van een eigen account op ons platform is super handig omdat je de ontwerpen die je hebt bewerkt en aangepast naar jouw eigen wensen later altijd weer kunt openen en bewerken (mits je deze natuurlijk opslaat in je account).

STAP 2

Mocht jullie favoriete ontwerp er niet tussen staan, neem dan contact met ons op. Het ontwerpen van een kaartje op maat kan via onze ontwerpstudio. Hier zijn wel ontwerpkosten aan verbonden.

Jullie kunnen de verschillende categorieën bekijken via onderstaande links:

Jongen / Meisje / Foliedruk / Tweeling

STAP 3

De door ons ontworpen kaartjes, kunnen jullie zelf aanpassen in de editor. Hiermee besparen jullie ontwerpkosten, maar hebben jullie wel een eigen en uniek ontwerp. Vergeet niet jullie ontwerp op te slaan in jullie account, dit is jullie digitale proefdruk. Dit doe je door in de editor op het opslaan icoon te klikken.

STAP 4

Jullie zijn klaar om de kaartjes te laten drukken. Zodra de bestelling is geplaatst en betaald, gaan wij dit helemaal voor jullie regelen.

Willen jullie ook graag een geboorteposter en/of een geboortebord? Bekijk dan de pagina met het aanbod.

Wij willen ook een geboorteposter of bord

STAP 5

Hadden jullie nog geen enveloppen besteld? Vergeet ze dan niet mee te bestellen. Voeg als laatste extra’s toe, zoals:

sluitzegels, een polaroid foto of houten elementen

STAP 6

Nadat de betaling voldaan is via de door jullie gekozen betaalwijze, gaan wij meteen voor jullie aan de slag. Op werkdagen voor 11.00 uur proberen we jullie order meteen in behandeling te nemen!

Zodra de kaartjes gereed zijn krijgen jullie hier bericht van en sturen we ze naar jullie toe!